Voor ondernemers

Maak verbinding op de Beursvloer

Deelname aan de Beursvloer bevordert uw maatschappelijke betrokkenheid. U doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd. Op de Beursvloer matchen we vraag en aanbod met gesloten beurs. Ons doel is zoveel mogelijk matches te maken. Doet u ook mee?

Waarom meedoen aan de Beursvloer?

Tijdens de Beursvloer gaan mensen uit het bedrijfsleven in gesprek met mensen van maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen. Tijdens dit gesprek wordt geprobeerd hulpvraag en aanbod met elkaar te matchen. Voor u bevordert dit uw maatschappelijke betrokkenheid. Zo doet u beiden nieuwe contacten op, worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd en mooie matches gemaakt! Tijdens het evenement bent u verzekerd van muzikaal entertainment en catering.

Matchen van vraag & aanbod

Tijdens de Beursvloer kijken bedrijven en maatschappelijke organisaties wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Er worden volop matches gemaakt in kunde, menskracht en materialen zonder dat er een euro aan te pas komt. Maar wel in ruil voor een bedankje in de vorm van een bloemetje, een kaartje of een persberichtje.

Deelname is kosteloos. U kunt zich via het aanmeldformulier aanmelden.